Kanttikone

Kanttikone on ohutlevyn taittamiseen tarkoitettu kone, jolla voidaan valmistaa ohutlevystä osia, kuten sadevesikouruja, ikkunalistoja, koteloita ja muita ohutlevytuotteita.

JK. Koneen tuotevalikoimaan kuuluvat käsikäyttöiset kanttikoneet, kuten LK/G, sekä sähkömekaaniset koneet. Jokainen tuotevalikoimamme kanttikone on suunniteltu ja valmistettu pitkäikäiseksi ja ne mahdollistavat tarkan taivutustuloksen. Käsikäyttöisiä kanttikoneita on saatavilla monilla eri taittopituuksilla, lähtien 1550 mm pituudesta aina 3050 mm pituuteen asti. Tarpeen mukaan käsikäyttöiset koneet voidaan varustaa eri lisävarusteilla, kuten rullaleikkurilla sekä mitallisella takavasteella. Lisäksi yläpalkki on mahdollista varustaa palaterillä, jolloin koneella on mahdollista taittaa koteloita.

Sähkömekaaninen kanttikone

Tarkkaan työtulokseen ja profiilin toistettavuuteen päästään käyttämällä sähkömekaanista kanttikonetta, jonka ohjaus mahdollistaa profiilin ohjelmoinnin, kuten koneessa LKSP. LKSP:n avulla kokonaisia profiileja voidaan luoda ohjelmoimalla ne käyttäen näyttöpaneelia. Valmis profiili voidaan tallentaa koneen muistiin, jolloin se on mahdollista suorittaa milloin tahansa, niin monta kertaa kuin on tarvetta. Tarkan ohjauksen ansiosta profiili pystytään taittamaan luotettavasti aina samalla tavalla.

LKSP helpottaa ohjelmointia ottamalla huomioon taivutuksiin jäävän aineen määrän sekä taivutuksen kompensoinnin, jolloin profiilista saadaan halutunlainen jo ensimmäisellä taittokerralla.

Sähköistetyt kanttikoneet voidaan toimittaa sekä palaterillä että ilman. Palaterillä on nopea lukitusjärjestelmä, jolloin terien vaihtaminen käy nopeasti. Ohjelmoitava työkalun vaihto on nopeaa ja se voidaan suorittaa alle 10 sekunnissa. Takavaste voidaan varustaa kääntyvillä vastenokilla, joiden avulla takavasteen liikettä voidaan laajentaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme!

kanttikoneet JK Koneelta
kanttikoneet monipuolisesta valikoimasta

© JK. Kone Oy 2024 | Suomeksi | In English Ylös